Mode-Accessoires

 

 

Om uw outfit telkens te veranderen heeft Artofmini.com een mode en accessoires pagina toegevoegd.

Schaal 1:12

!
AOM
3-10 dagen
LLTKMA14

Haarspeldjes Kit

Een set van 2 laser gesneden kaartjes met piepkleine haarspeldjes. Een geweldig accessoire voor op een kaptafel, bij een wasbak, enz. U kunt de speldjes gewoon uit het kaartje te drukken en klaar!
AOM
3-10 dagen
LLTKMA16

Juwelen Kit nr. 1

Vind u het ook zo moeilijk om mooie miniatuur juwelen te maken? Wel nu, dit kan heel makkelijk met deze laser gesneden juwelen. U hoeft ze slechts uit de kaart te drukken en zelf te beplakken met de steentjes in de kleur die u graag wilt. Door ze op een mooi show plateau te leggen, kunt u ze zeer rijk presenteren of.....een sieraden winkel maken. U zult verbaasd zijn over de eenvoud waarmee u de sieraden maakt en over het resultaat wat het geeft. Door op de foto te klikken, ziet u enkele voorbeelden, wellicht kunnen deze u inspireren.
AOM
3-10 dagen
LLTKMA27

Kousenband of Corset Haakjes Kit

Tja, HIER ben ik onvoorstelbaar blij mee: nu kunt u werkelijk geweldig mooie corsetten maken. Deze sublieme kit bevat 10 complete haakjes (incl. losse knoopjes en schuifstukje om het bandje op haar plaats te houden). Uitdrukken uit de kaartjes, vastplakken en klaar is kees. U zult versteld staan van het resultaat!