glr20h-3-artofmini.com-glas-stolp-jar-topf-pot-fles-glass-miniature-miniatuur-miniatur

Voorraad Potten

!
Artofmini.com
3-10 dagen
GL20L

Glazen Pot (diameter 20 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, voorraadpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, chocolaatjes, snoepjes, etc. Mogelijkheden te over! Diameter 20 mm, hoogte (incl. deksel) circa 42,5 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GL17H

Hoge Glazen Pot (diameter 17 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, voorraadpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, chocolaatjes, snoepjes, etc. Mogelijkheden te over! Diameter 17 mm, hoogte (incl. deksel) circa 52 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GL17L

Glazen Pot (diameter 17 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, voorraadpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, chocolaatjes, snoepjes, etc. Mogelijkheden te over! Diameter 17 mm, hoogte (incl. deksel) circa 42,6 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GL15H

Hoge Glazen Pot (diameter 15 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, voorraadpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, chocolaatjes, snoepjes, etc. Mogelijkheden te over! Diameter 15 mm, hoogte (incl. deksel) circa 55 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
Boka L groot

Grote Glazen Bokaal

Exclusief gemaakt voor Artofmini.com: mooie, hoge kwaliteits glazen bokaal met afneembaar deksel. De bokaal past in elk tijdperk en zou een geweldige accessoire zijn voor in je poppenhuis. Totale hoogte (incl. deksel): 51,9 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
Boka L

Glazen Bokaal

Exclusief gemaakt voor Artofmini.com: mooie, hoge kwaliteits glazen bokaal met afneembaar deksel. De bokaal past in elk tijdperk en zou een geweldige accessoire zijn voor in je poppenhuis. Totale hoogte (incl. deksel): 42,2 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
Boka J groot

Grote Glazen Bokaal

Exclusief gemaakt voor Artofmini.com: mooie, hoge kwaliteits glazen bokaal met afneembaar deksel. De bokaal staat bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri, koekjes, olijven, zeepjes, en nog veel meer! Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Totale hoogte (incl. deksel): 43,9 mm.

Artofmini.com
3-10 dagen
Boka J

Glazen Bokaal

.Exclusief gemaakt voor Artofmini.com: mooie, hoge kwaliteits glazen bokaal met afneembaar deksel. De bokaal staat bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri, koekjes, olijven, zeepjes, en nog veel meer! Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Totale hoogte (incl. deksel): 36,7 mm.
AOM
3-10 dagen
CCG7437M

Glazen Stolpfles met Deksel M

Hoogte: 26 mm
AOM
3-10 dagen
CCG7208

Bijzonder Glazen Schaaltje met los Deksel

Hoogte: 21 mm
AOM
3-10 dagen
CC7329

Glazen Pot

Een fantastisch glazen potje om bijvoorbeeld te vullen met jam, honing of andere vloeistof. Ook bijzonder leuk om te vullen met een kaars!