artofmini.com-flowershop 1

Home & Garden

 

 

 

Genieten van de kleine, fijne dingen in het leven, jezelf trakteren op iets, ontsnappen aan de hectiek van alledag.

Dat is waar het allemaal om draait in ons thema HOME & GARDEN, waar wij het (miniatuur) buitenleven naar binnen halen.

 

 

 

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL17

Winkelpand Home & Garden

De kit om het winkelpandje van de Home & Garden scene! Lasergesneden, dus alles past perfect. Compleet met een stap-voor-stap foto beschrijving in het Nederlands, Engels en Duits. Geeft u er de voorkeur aan het pandje kant en klaar te kopen? Dat kan ook. Neemt u dan even contact met ons op via de e-mail en wij zorgen ervoor dat het bij u bezorgd wordt. Het kant-en-klare pandje kost € 55,=.  Afm: Bodemplaat: 53 cm x 21 cm. Winkelpand: 40,5 cm breed x 14,5 cm diep x 30,9 cm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM25bl

Wandkastje met 2 Lades

Een bijzonder makkelijk te maken kit van een wandkastje met 2 werkende lades. Of het nu in de keuken, de schuur, de badkamer of in een winkel is, dit kastje kan overal opgehangen worden. Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving met stap-voor-stap foto's. Afmeting: 75 mm breed x 100 mm hoog x 17 mm diep.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM24bl

"Antieke" Wandtafel

Een kit voor het maken van een bijzondere wandtafel met 8 lades , een opzetstuk en een spiegel. Naar origineel antiek model. Werkelijk zeer eenvoudig te maken d.m.v. de pen-gat verbindingen. In de beschrijving is tevens een uitleg over de verftechniek aanwezig. Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving, compleet met legenda en stap-voor-stap foto's. Een absolute aanrader! Afmeting: 170 mm breed x 105 mm hoog x 40 mm diep.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL18

Waxinelichtje

Het kapje, de fitting, het lampje en een complete beschrijving hoe u een waxinelichtje effect kunt creëren.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI30bl

Consoles met Plank

Een schitterende kit om een plank met consoles te maken. In oude huizen en/of kastelen zag men vaak dit soort robuuste consoles als plankhouder. Aan 1 zijde van de plank zijn plankjes gelaserd. Afmeting: 135 mm lang, 55 mm totale hoogte, 32 mm diep.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI33bl

Raam

Een laser gesneden kit voor het maken van een raam. Het is weer eens wat anders een raam gebruiken ter decoratie (zie foto's), maar het staat geweldig. Geloof mij. Uiteraard kunt u dit raam ook gebruiken als een gewoon raam. Afm: 80 x 80 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI07bl

Wand Schappenbakje Kit

Een makkelijk te maken, lasergesneden kit met Nederlandse werkbeschrijving. Met dit wandbakje kunt u alle kanten uit! Afm: 33 mm x 25 x 12 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM34

Franse Sidetable

Wederom een aanvulling op de Franse Kasteel Serie: een sidetable. Een eenvoudig te maken kit, in slechts 5 stappen is deze kit al klaar!  Instructies in het Nederlands, Engels en Duits, compleet met stap-voor-stap foto's. Afm: 115 mm breed x 35 mm diep x 62 mm hoog. Op de foto's van de bloemenwinkel, kunt u zien dat wij 1 tafel binnen hebben gezet en op exact dezelfde plaats 1 tafel buiten. Hierdoor wordt een bijzonder effect verkregen.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL16

Plantenbak

Een lasergesneden kit om een prachtige houten plantenbak te maken. Zeer eenvoudig te maken. Afmeting: 40 mm x 40 mm x 30 mm hoog. Duitse, Nederlandse en Engelse werkinstructie, compleet met foto's.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KK36bl

Shabby Engel Vleugels Middel

Een laser gesneden kit om engel vleugels te maken. De vleugels lijken wel van echte zachte veren! Of het nu voor een kerst scene is of voor in een shabby of chique ingerichte kamer, deze engel vleugels vinden altijd wel een plaatsje om opgehangen te worden. Een ware aanvulling op uw, met zorg ingerichte, poppenhuis! Inhoud kit: een precisie lasergesneden houten plaatje, exact in de vorm van de vleugels, de graphics en een werkbeschrijving in het Nederlands, Engels en Duits. Afmeting: 72 mm hoog x 40 mm breed. Op de foto van de vleugels die gebruikt zijn in de bloemenwinkel zijn, voor een bijzonder effect, de vleugels van kit 36 en kit 37 op elkaar gelijmd.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KK37bl

Shabby Engel Vleugels Groot

Een laser gesneden kit om engel vleugels te maken. De vleugels lijken wel van echte zachte veren! Of het nu voor een kerst scene is of voor in een shabby of chique ingerichte kamer, deze engel vleugels vinden altijd wel een plaatsje om opgehangen te worden. Een ware aanvulling op uw, met zorg ingerichte, poppenhuis! Inhoud kit: een precisie lasergesneden houten plaatje, exact in de vorm van de vleugels, de graphics en een werkbeschrijving in het Nederlands, Engels en Duits. Afmeting: 100 mm hoog x 55 mm breed. Op de foto van de vleugels die gebruikt zijn in de bloemenwinkel zijn, voor een bijzonder effect, de vleugels van kit 36 en kit 37 op elkaar gelijmd.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL14bl

Flower Shop Kit

Een mega kit met maar liefst meer dan 100 afbeeldingen en lasergesneden onderdelen. U kunt schoolborden, decoratieborden, doosjes, lintrollen, boeken, brieven, rekeningen, kaartjes en posters maken. Er is genoeg om die specifieke ruimte die u wilt, extra aandacht en detail te geven. Compleet met beschrijving in het Nederlands, Engels en Duits, graphics, lasergesneden onderdelen, en een foto van de complete kit.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL15bl

Planten / Kruidennaambordjes

Een kit om 6 plant- of kruidennaambordjes te maken. Afmeting: 10 mm breed x 25 mm totale lengte
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL02bl

Paddenstoelen Display met 8 Bussen

Inhoud kit: 2 lasergesneden plaatjes ter versteviging van de bodem, 36 laser gesneden rondjes voor het maken van de bussen, graphics voor het display en voor een 8 tal bussen. Nederlandse, Duitse en Engelse werkbeschrijving. Afm display: 40mm breed x 27mm diep x 52mm hoog. Afm bus: 16mm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI34bl

Kruidenrekje

Een vernuftige kit en eenvoudig te maken. Compleet met Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving met foto's. Afm: 32 mm breed x 45 mm hoog x 30 mm totale diepte.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI35bl

Kruidenrekje

Een vernuftige kit en eenvoudig te maken. Compleet met Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving met foto's. Afm: 32 mm breed x 52 mm hoog x 30 mm totale diepte.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL01

Vintage Bloemenzaden Zakjes

Een kit om maar liefst 20 romantische, shabby, vintage bloemenzaden zakjes te maken. Instructies in Nederlands, Engels en Duits.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL03

Vintage Bloemenzaden Zakjes

Een kit om 16  vintage bloemenzaden zakjes te maken. Instructies in Nederlands, Engels en Duits. Afm. 10 mm breed x 12 mm hoog
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL04

Lavendel Tafelbureautje & Meer..

Een eenvoudig te maken kit van een elegant tafelbureautje. Het bovenblad kan open of dicht. Instructies in het Nederlands, Engels en Duits, compleet met stap-voor-stap foto's. Afm: 40 mm breed, 30 mm diep, achterzijde: 23 mm hoog, voorzijde: 7 mm hoog. Inhoud kit: tafelbureautje, brievenmap, brieven, foto's, briefkaarten, enz.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL06

Lavendel Zakjes

Een kit om 16 lavendelzakjes zakjes te maken. Instructies in Nederlands, Engels en Duits. Afm. 10 mm breed x 12 mm hoog
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BL05

Lavendel Dozen, Tassen & Blikjes

Een kit om heerlijk mee te decoreren! Er zitten 2 prachtige ovale, grote opbergdozen, maar liefst 6 tassen / zakken, 4 dozen (waarvan 1 met een doorkijkvenster) en 6 "blikjes". Instructies in het Nederlands, Engels en Duits, compleet met een overzichtsfoto van de gemaakte kit.