artofmini.com restyle complete scene 2

Restyle

Fantasie is duidelijk niet de deur van Artofmini.com  voorbij gelopen! 

In het thema Restyle zijn van oude deurpanelen nieuwe meubels gemaakt. Natuurlijk heeft Artofmini.com ook andere kits ontworpen voor Restyle.

Kits om uw scene te verrijken. Denk hierbij aan een diversiteit aan bakjes, oude boekenkits,  sierhekwerken en replica's van prachtige antieke deuren met een "smeedijzeren" motief.

Geniet van het kijken hiernaar en laat u inspireren!

!
3-10 dagen
RestyleShop

Restyle Winkel etalage Kit

Een lasergesneden bouwpakket om de etalage van Restyle te maken. Compleet met gegrafeerd dak en hoge kwaliteit perspex ruiten. Met een duidelijke Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving, legenda en stap-voor-stap fotohandleiding. Afm: 40 cm breed x 17 cm totale diepte (inclusief trottoir) x 29 cm hoogte.

Als u een andere naam wenst te geven aan de etalage, vul dan de gewenste naam in in het optievakje hierboven.

Wenst u geen naam op de gevel, vult u dan Blanco in.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!!

Wanneer u de optie mogelijkheid niet gebruikt, dan ontvangt u de kit met de tekst Restyle.

3-10 dagen
KD103

Gewei 1

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 50 mm.
3-10 dagen
KD104

Gewei 2

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 30 mm.
3-10 dagen
KD105

Gewei 3

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 30 mm.
3-10 dagen
KI52

Wandpaneel met Console Tafel en Spiegel

Een laser gesneden kit voor het maken van een groot wandpaneel (gemaakt van oude deurpanelen), compleet met console tafel en spiegel. Het fijne van deze kit is, dat u zelf kunt kiezen of u de tafel als tafel wilt gebruiken of als plank. Beide mogelijkheden zijn bijzonder decoratief. Eenvoudig te maken d.m.v. een duidelijke Nederlandse werkbeschrijving met foto's. Afm: 17,5 cm breed x 18,5 cm hoog.
3-10 dagen
KM39

Hoekkast

Een bijzondere hoekkast, gemaakt van "oude" deurpanelen. Een lasergesneden kit, welke eenvoudig in elkaar te zetten in. Compleet met stap-voor-stap foto's en instructies in het Nederlands. Afm: 18,5 cm x 4 cm x 4 cm
3-10 dagen
KM40

Kinderstoel

Hoe geweldig is dit? Een kinderstoel gemaakt van "oude" deurpanelen. Een lasergesneden kit, welke eenvoudig in elkaar te zetten in. Compleet met stap-voor-stap foto's en instructies in het Nederlands. Afm: 75 mm hoog x 30 mm diep x 25 mm breed.
3-10 dagen
KM37

Bureau

Gewoon een heerlijk hoekje creeren om lekker weg te dromen, kleinnoden op te hangen en kostbaarheden in op te bergen (het "laatje" zit in een vaste positie). Het zachte licht van kaarsen zal worden gereflecteerd in de mooie ovalen barokke spiegel. Dit is de uitstraling die dit buro kan hebben in uw poppenhuis. Het is een bijzonder eenvoudig te maken kit met een Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 17,5 cm hoog x 7 cm breed x 4,3 cm diep.
3-10 dagen
KM41

Bank

Een kit om een bijzonder bankje te maken, bestaande uit oude deurpanelen. Een bankje met heel veel toepassingen: gewoon een bankje om ergens neer te zetten, maar ook als tuinbank te gebruiken of als kerkbankje of….nou ja, verzint u het zelf maar! Dit is een eenvoudig te maken, lasergesneden kit, compleet met Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 10,5 cm breed x 8 cm hoog x 3,5 cm diep
3-10 dagen
KD98

Deur met "Smeedijzer"

Wie kent ze niet: de prachtige deuren met een smeedijzeren middenstuk! Of u er nu 1 of 2 naast elkaar zet, ze stralen pure elegantie uit. Een eenvoudig te maken kit, compleet met Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
3-10 dagen
KD99

Franse Deur

Een replica van een prachtige antieke Franse deur. De foto's spreken voor zich: een pronkstuk. Denkt u eens in: twee deuren naast elkaar: wat een fantastisch gezicht is dat! Of gewoon als decoratie tegen een muur? Mogelijkheden te over! Ook deze kit is weer eenvoudig te maken en heeft een Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
3-10 dagen
KD101

Sierhekwerk

Een laser gesneden sierhekwerk. Geweldig om mee te decoreren. U kunt het in elk gewenst effect verven! Afm: 100 mm x 35 mm.

3-10 dagen
KD102

Sierhekwerk

Een laser gesneden sierhekwerk. Geweldig om mee te decoreren. U kunt het in elk gewenst effect verven! Afm: 95 mm x 30 mm.
3-10 dagen
KD100

Franse Tafel Buste - Jabot Standaard

Een eenvoudig te maken kit van een Franse tafelbuste of jabotstandaard op een mooie houten voet. Reproductie naar antiek model. Ideaal om oude jabots, kraagjes of juwelen op te presenteren. De voet is volledig van hout. Zeer eenvoudig te maken. Hoogte: 50 mm.
3-10 dagen
Jabot

Jabot en 2 kleine Kraagjes

Met deze kit kunt u een Jabot maken en 2 kleine kraagjes. De gelaserde motieven kunt u echter ook gebruiken voor bv manchetten en bijpassende kraagjes in een doosje presenteren. Er zit geen handleiding bij, dus u kunt zelf uw fantasie laten gaan en bedenken wat u allemaal met deze motieven kunt doen. Zelf heb ik kleine stukjes heel voorzichtig opgebold en er een jabot van gemaakt. Deze op de Jabot Standaard Kit nr KD 100 gelijmd en er een mooie Swarovski kristal opgeplakt. Dit gecombineerd met een gelaserd groter kraagje en u heeft een schitterend resultaat!
3-10 dagen
KMA29

Kraagje voor Kinderjurkje Medium

Een delicaat gelaserd kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuis meisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 30 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 30 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 40 mm.
3-10 dagen
KMA30

Kraagje voor Kinderjurkje Small

Een delicaat gelaserd kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuis meisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 25 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 25 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 35 mm.
3-10 dagen
Fourn80

Antiek Kanten Kraagje 1

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 35 mm breed x 30 mm hoog.
3-10 dagen
Fourn81

Antiek Kanten Kraagje 2

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
3-10 dagen
Fourn82

Kanten Kraag 3

Een delicaat gelaserd kraagje, bestaande uit een linker- en rechterkant. Het fijne van dit kraagje is dat u zelf de breedte eventueel kunt aanpassen! Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
3-10 dagen
Hoed1

Hoedenstandaard Hoog

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie elegante hoedenstandaards gemaakt van Beukenhout. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende hoogtes, dus u kunt er geweldig mee decoreren (in een etalage van een hoedenwinkel bijvoorbeeld, maar ook in een naaiatelier of een ander vertrek). Deze hoedenstandaard is maar liefst 7 cm hoog (70 mm). Ongeverfd.
3-10 dagen
Hoed2

Hoedenstandaard Middel

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie elegante hoedenstandaards gemaakt van beukenhout. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende hoogtes, dus u kunt er geweldig mee decoreren (in een etalage van een hoedenwinkel bijvoorbeeld, maar ook in een naaiatelier of een ander vertrek). Deze hoedenstandaard is 5 cm hoog (50 mm). Ongeverfd.
3-10 dagen
Hoed3

Hoedenstandaard Laag

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie elegante hoedenstandaards gemaakt van beukenhout. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende hoogtes, dus u kunt er geweldig mee decoreren (in een etalage van een hoedenwinkel bijvoorbeeld, maar ook in een naaiatelier of een ander vertrek). Deze hoedenstandaard is 3 cm hoog (30 mm). Ongeverfd.
3-10 dagen
Hoed4

Hoedenmal 1

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,5 cm hoog (35 mm). Ongeverfd.
3-10 dagen
Hoed5

Hoedenmal 2

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,2 cm hoog (25 mm). Ongeverfd.