artofmini.com restyle complete scene 2

Restyle

Fantasie is duidelijk niet de deur van Artofmini.com  voorbij gelopen! 

In het thema Restyle zijn van oude deurpanelen nieuwe meubels gemaakt. Natuurlijk heeft Artofmini.com ook andere kits ontworpen voor Restyle.

Kits om uw scene te verrijken. Denk hierbij aan een diversiteit aan bakjes, oude boekenkits,  sierhekwerken en replica's van prachtige antieke deuren met een "smeedijzeren" motief.

Geniet van het kijken hiernaar en laat u inspireren!

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RestyleShop

Restyle Winkel etalage Kit

Een lasergesneden bouwpakket om de etalage van Restyle te maken. Compleet met gegrafeerd dak en hoge kwaliteit perspex ruiten. Met een duidelijke Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving, legenda en stap-voor-stap fotohandleiding. Afm: 40 cm breed x 17 cm totale diepte (inclusief trottoir) x 29 cm hoogte.

Als u een andere naam wenst te geven aan de etalage, vul dan de gewenste naam in in het optievakje hierboven.

Wenst u geen naam op de gevel, vult u dan Blanco in.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!!

Wanneer u de optie mogelijkheid niet gebruikt, dan ontvangt u de kit met de tekst Restyle.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI52

Wandpaneel met Console Tafel en Spiegel

Een laser gesneden kit voor het maken van een groot wandpaneel (gemaakt van oude deurpanelen), compleet met console tafel en spiegel. Het fijne van deze kit is, dat u zelf kunt kiezen of u de tafel als tafel wilt gebruiken of als plank. Beide mogelijkheden zijn bijzonder decoratief. Eenvoudig te maken d.m.v. een duidelijke Nederlandse werkbeschrijving met foto's. Afm: 17,5 cm breed x 18,5 cm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM39

Hoekkast

Een bijzondere hoekkast, gemaakt van "oude" deurpanelen. Een lasergesneden kit, welke eenvoudig in elkaar te zetten in. Compleet met stap-voor-stap foto's en instructies in het Nederlands. Afm: 18,5 cm x 4 cm x 4 cm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM40

Kinderstoel

Hoe geweldig is dit? Een kinderstoel gemaakt van "oude" deurpanelen. Een lasergesneden kit, welke eenvoudig in elkaar te zetten in. Compleet met stap-voor-stap foto's en instructies in het Nederlands. Afm: 75 mm hoog x 30 mm diep x 25 mm breed.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM41

Bank

Een kit om een bijzonder bankje te maken, bestaande uit oude deurpanelen. Een bankje met heel veel toepassingen: gewoon een bankje om ergens neer te zetten, maar ook als tuinbank te gebruiken of als kerkbankje of….nou ja, verzint u het zelf maar! Dit is een eenvoudig te maken, lasergesneden kit, compleet met Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 10,5 cm breed x 8 cm hoog x 3,5 cm diep
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KM37

Bureau

Gewoon een heerlijk hoekje creeren om lekker weg te dromen, kleinnoden op te hangen en kostbaarheden in op te bergen (het "laatje" zit in een vaste positie). Het zachte licht van kaarsen zal worden gereflecteerd in de mooie ovalen barokke spiegel. Dit is de uitstraling die dit buro kan hebben in uw poppenhuis. Het is een bijzonder eenvoudig te maken kit met een Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 17,5 cm hoog x 7 cm breed x 4,3 cm diep.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RKI27

Boekensteunen

Een eenvoudige te maken kit van 2 sierlijke boekensteunen (boeken niet bij kit inbegrepen). Afm: 15 mm breed, 20 mm hoog, 10 mm diep.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn80

Antiek Kanten Kraagje 1

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 35 mm breed x 30 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn81

Antiek Kanten Kraagje 2

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn82

Kanten Kraag 3

Een delicaat gelaserd kraagje, bestaande uit een linker- en rechterkant. Het fijne van dit kraagje is dat u zelf de breedte eventueel kunt aanpassen! Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
KMA29

Kraagje voor Kinderjurkje Medium

Een delicaat gelaserd kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuis meisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 30 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 30 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 40 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
KMA30

Kraagje voor Kinderjurkje Small

Een delicaat gelaserd kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuis meisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 25 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 25 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 35 mm.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RKI37

Brievenhouder met Laatjes

Een bijzondere brievenhouder met 2 werkende laatjes en 3 vakken voor de brieven. Uiteraard zijn de graphics van de brievenhouder bij de kit inbegrepen. Instructies in Nederlands, Duits en Engels. Afm: 35 mm breed x 28 mm diep x 30 mm hoog Er is altijd een plaatsje in uw poppenhuis te vinden waar dit prachtige kleinood kan staan.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KD98

Deur met "Smeedijzer"

Wie kent ze niet: de prachtige deuren met een smeedijzeren middenstuk! Of u er nu 1 of 2 naast elkaar zet, ze stralen pure elegantie uit. Een eenvoudig te maken kit, compleet met Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KD99

Franse Deur

Een replica van een prachtige antieke Franse deur. De foto's spreken voor zich: een pronkstuk. Denkt u eens in: twee deuren naast elkaar: wat een fantastisch gezicht is dat! Of gewoon als decoratie tegen een muur? Mogelijkheden te over! Ook deze kit is weer eenvoudig te maken en heeft een Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RKI46

Dienblad op Sokkel

Een eenvoudig te maken, laser gesneden kit van een oval dienblad. Afm: 60 mm x 35mm x 12 mm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KI49

Frans Houten Bakje

Een laser gesneden kit voor het maken van een antiek Frans houten bakje. Afm: 38 mm lang x 23 mm diep x 26 mm hoog. Instructies met foto's in het Nederlands, Engels en Duits.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KD93

Franse Boeken ter Decoratie

Tja boeken om mee te decoreren kan men nooit genoeg hebben. Denk aan boeken tesamen gebonden met een lint, boeken onder een stolp of een stapel boeken met enkele bloemen erop. Overal kan je leuke hoekjes maken met boeken. Deze kit omvat maar liefst 30 boeken in verschillende maten, om mee te decoreren. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
KD94

Roze Franse Boeken ter Decoratie

Bijna (maar niet helemaal) dezelfde kit als hierboven beschreven. Voor in een shabby scene zijn deze boeken uitermate geschikt. Door de prachtige roze kleurnuances, wordt een prachtig, warm (shabby) effect verkregen. Tja boeken om mee te decoreren kan men nooit genoeg hebben. Deze kit omvat maar liefst 30 boeken in verschillende maten, om mee te decoreren. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RDB22

Franse Muurpanelen Decoratie Borden

Schitterende kleuren, haarscherpe graphics! Een kit voor het maken van 7 Franse muur panelen ter decoratie.  Bij deze kit zijn voor de (laser) gesneden houten achterzijden inbegrepen. Instructies in Nederlands, Duits en Engels.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
RDB23

Franse Wandkleden (Decoratie borden)

Een kit om 9 "wandkleden" decoratieborden te maken en 6 antieke Franse muurschilden. De exact op maat, lasergesneden, achterzijden, zijn inbegrepen bij de kit. Instructies in Nederlands, Engels en Duits.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
KD105

Gewei 3

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 30 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Hoed4

Hoedenmal 1

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,5 cm hoog (35 mm). Ongeverfd.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Hoed5

Hoedenmal 2

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,2 cm hoog (25 mm). Ongeverfd.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Hoed6

Hoedenmal 3

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 2,7 cm hoog (27 mm). Ongeverfd.