hoofdfoto-artofmini.com-diversen

Schaal 1 : 24

Schaal 1:24, een steeds meer gebruikte schaal voor poppenhuisliefhebbers die van een maatje kleiner houden. Artofmini.com doet er alles aan om ook in deze schaal zoveel mogelijk aan te kunnen bieden.

Ook op deze pagina's kan men zich helemaal verliezen in de schoonheid van miniaturen.

!
3-10 dagen
JWMKH205-24

Mademoiselle D. Loisel Ronde Hoedendoos Kit 205

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Afm: 15 mm diameter en 10mm hoog. Nederlandse werkbeschrijving. 
3-10 dagen
JWMKH208-24

Mademoiselle D. Loisel Ovalen Hoedendoos Kit 208

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Hoogte: 12mm. Nederlandse werkbeschrijving. 
3-10 dagen
AOMSP14 B

Bankje

Een laser gesneden kit van bijzonder dun hout. Eenvoudig te maken, met Nederlandse werkbeschrijving. Afm: 40 x 28 x 17 mm
3-10 dagen
BEERK11

Set Keukenmessen

Metaal. De messen dienen geverfd te worden.
3-10 dagen
BEERK14

Bloemenmand

Metaal. De mand  bestaat uit 2 losse onderdelen. Deze dienen in elkaar gezet, gelijmd en geverfd te worden.
3-10 dagen
BEERK15

Gieter

Metaal. De gieter dient nog geverfd te worden.
3-10 dagen
BEERK17

Hand Naaimachine

Metaal. De naaimachine bestaat uit 2 losse onderdelen. Deze dienen in elkaar gezet, gelijmd  en geverfd te worden.
3-10 dagen
BEERK18

Kandelaar Spiegel

Metaal. De spiegel dient in elkaar gelijmd  en geverfd te worden.
3-10 dagen
BEERK19

Frans Klokje

Metaal. Het klokje dient nog geverfd te worden.
3-10 dagen
BEER38

Edwardiaans Klokje

Metaal. Hoogte: 10mm. Het klokje dient geverfd te worden.
3-10 dagen
BEER41

Kaptafel Set

Metaal
3-10 dagen
BEER43

Kassa

Metaal. Een schitterend gedetailleerde kassa! Engelse werkbeschrijving.
3-10 dagen
AOM100

Varen 1 (6 sts)

Laser gesneden varens, 6 stuks. Hoogte: 16 mm. Deze varens kunnen voor elke schaal gebruikt worden en hebben vele toepassingsmogelijkheden; denk aan ze in een tuin zetten, onder dakpannen, tegen een muur plaatsen, maar ook in een bloempotje als decoratie voor in huis. U dient deze varens zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM102

Kleine "Bruine Sigaren" (16 sts)

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte bloem: 23 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar. Bij het berenhuis zijn deze plantjes gebruikt als "onkruid" wat bij het hek en naast het huis "spontaan" groeit. U kunt natuurlijk ook een teil vol met water zetten en de plantjes hierin zetten (let wel op: dit kunt u alleen doen als u een project heeft in de schaal 1:24). U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM110

Kleine Groene Plantjes (30 plantjes) No. 110

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte: 8 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar.Gebruik ze als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot. U kunt deze plantjes ook in de keuken gebruiken; denk bv aan een mandje met kruiden ed. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden!
3-10 dagen
AOM114

Kleine Waterlelies (6 groepjes) No. 114

Lasergesneden groepjes waterlelies. Er zijn 6 kleine groepen (3 per vel). Super om een groepje in een kleine houten ton (gevuld met "water") te leggen, of uiteraard in een vijver te leggen, maar denk ook eens aan een mooie drijfschaal binnen op een tafel. U kunt ze zelfs gebruiken voor een klein kruipplantje dat over de pot heen groeit.  Wanneer u deze in het echt ziet, zult u helemaal verrukt zijn. Het is ontzettend jammer dat er geen goede foto is. Te gebruiken in elke schaal.
3-10 dagen
AOM116

Licht Roze Stokrozen 1:24 (10 sts)

Laser gesneden plantjes. Hoogte: 25 mm. Prachtige stokrozen met licht roze bloemen in de schaal 1:24. Helaas geldt ook hiervoor wederom dat ze niet goed tot hun recht komen op de foto, maar u zult verrukt zijn over het resultaat. Uiteraard kunt u deze plantjes ook in de schaal 1:12 gebruiken in een plantenpotje of in de tuin. U dient deze zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM124

Paardenbloemen 1:24 (48 sts)

Laser gesneden plantjes (maar liefst 48 stuks!). Hoogte: 8 mm. Geweldige plantjes met een klein lichtgeel bloemetje. Helaas komen ze niet goed tot hun recht op de foto, maar u zult verrukt zijn over het resultaat. Prachtig tussen de straatstenen in een 1:24 schaal project, gewoon in een tuin of als onkruid tussen de plantjes. Uiteraard kunt u deze fragiele plantjes ook in de schaal 1:12 gebruiken in een plantenpotje of in de tuin. U dient deze zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM128

Sleutelbloemetjes 1:24 (18 plantjes) No. 128

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte bloem: 17 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar. Deze plantjes kunnen gebruikt  worden in de schaal 1:12 en 1:24 als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot. De bloemetjes zijn zeer lichtgeel. Uiteraard kunt u de bloemetjes ook een andere kleur geven als u dat mooier vindt. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM130

Aardbeien Plantjes 1:24 (48 sts)

Laser gesneden plantjes. Hoogte: 4,3 mm. Fantastisch fragiele plantjes om in potjes te doen, in een tuin of in een houten kistje te zetten. Voor een voorbeeld kunt u kijken bij de foto's van het berenhuis.  Ze zijn perfect voor de schaal 1:24, maar uiteraard kunt u ze ook in de schaal 1:12 gebruiken in een plantenpotje of in de tuin. U dient de ze zelf uit het blad te drukken en om te buigen of te bollen in de vorm die u wenst. Mogelijkheden te over!
3-10 dagen
AOM134

Prei 1:24 (18 stuks) No. 134

Laser gesneden preistronkjes/plantjes. Totale hoogte: 15,3 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar: in de schaal 1:24 als preistronkjes, maar ook als kruiden of als kamerplantje te gebruiken. Gebruik ze in de schaal 1:12 als onkruid wat "spontaan" opkomt of u kunt deze plantjes in de keuken gebruiken in een mandje met kruiden e.d. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Laat uw fantasie gaan.
3-10 dagen
AOM136

Hoefblad (18 plantjes) No. 136

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte: 14 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar. Gebruik ze als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot. U kunt deze plantjes ook in de keuken gebruiken; denk b.v. aan een mandje met kruiden e.d. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden!
3-10 dagen
AOM140

Waterlelies Oeverplant 1:24 (18 plantjes) No. 140

Laser gesneden plantjes. Hoogte: 15 mm. Fantastische, fragiele plantjes om in potjes te doen of in een tuin te zetten. Ook kunt u ze gebruiken als "spontaan opkomende" plantjes; voor een voorbeeld kunt u kijken bij de foto's van het berenhuis.  Ze zijn perfect voor de schaal 1:24, maar uiteraard kunt u ze ook in de schaal 1:12 gebruiken, in een plantenpotje of in de tuin. U dient deze zelf uit het blad te drukken en om te buigen of te bollen in de vorm die u wenst. Mogelijkheden te over!
3-10 dagen
AOM142

Snoekkruid (16 sts)

Laser gesneden plantjes. Hoogte: 12 mm. Geweldige plantjes met een klein lila bloemetje. Helaas komen ze niet goed tot hun recht op de foto, maar u zult verrukt zijn over het resultaat. Ze zijn voor elke schaal toepasbaar en hebben vele toepassingsmogelijkheden: denk aan ze in een tuin zetten of in een bloempotje als decoratie voor in huis. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
3-10 dagen
AOM602

Kleine Groene Plantjes (18 plantjes) No. 602

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte: 6,5 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar.Gebruik ze als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot.  U kunt deze plantjes ook in de keuken gebruiken; denk b.v. aan een mandje met kruiden e.d. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden!