!
!
AOM
Levertijd:3-10 dagen
1000-316

Set van 10 perfecte kwartel eitjes

Een set van 10 kleine kwarteleitjes. U hoeft ze alleen nog maar te verven en los te snijden.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
1000-317

Set van 10 kleine kievit eitjes

Een prachtig setje piepkleine eitjes. U hoeft de eitjes alleen nog maar te verven in de gewenste kleur en los te snijden.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-812

Schaakspel

Een geweldig gedetailleerde kit om een miniatuur schaakspel te maken.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-130

Shades of Teal - "Oude" Schilderijen en Portretten" in groenblauwe tinten

Breng met deze portretten pure nostalgie in uw miniatuur woonkamers of slaapkamers.  Een kit om oude "schilderijen" mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode. Door de kwalitatief uitmuntende printtechniek lijkt  kleding bijna fluweel of zijdeachtig te zijn .

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-127

A touch of elegance - "Oude" Schilderijen en Portretten

Stijlvolle en elegante portretten die een hoogtepunt in elke kamer zullen zijn. Een kit om oude "schilderijen" mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode.

Levertijd:3-10 dagen
1000-126

Shades of Black & Grey - "Oude" Schilderijen en Portretten

Pure vintage magie - deze prachtige indrukwekkende portretten nemen je meteen mee naar vroeger tijden. De grote “kunstwerken” betoveren je en laten een lang vergeten tijdperk weer tot leven komen.  Een kit om oude "schilderijen" mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode. Door de kwalitatief uitmuntende print-techniek lijkt de kleding bijna fluweel of zijdeachtig te zijn.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-131

Miniatuur Schilderijen en Portretten in Herfstkleuren

Een kit om oude "schilderijen" mee te maken in prachtige warme herfstkleuren. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. Beide mogelijkheden zijn geweldig mooi! De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode, maar zeker ook in een antiekwinkel, een shabby scene, een herenkamer, herfstscene of nochalant tegen een muur. Door de prachtige kleuren zijn de toepassingsmogelijkheden erg groot.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-420

"Got the Blues" - "Oude" Schilderijen, Portretten & Tegeltjes

Een kit om oude "schilderijen" en kleine tegeltjes mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. De tegeltjes kunnen verwerkt worden in een badkamer, maar u kunt ze ook ter decoratie gebruiken. De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode. U kunt ze ophangen of nonchalant tegen een muur zetten. Door de prachtige kleuren zijn de toepassingsmogelijkheden erg groot.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-421

"Pretty in Pink" - "Oude" Schilderijen en Portretten

Een prachtige kit om oude "schilderijen" mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. Beide mogelijkheden zijn geweldig mooi! De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode. Door de prachtige kleuren zijn de toepassingsmogelijkheden erg groot.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-426

"Oude" Schilderijen en Portretten

Een geweldige kit om oude "schilderijen" mee te maken. Er zijn precies op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. Beide mogelijkheden zijn geweldig mooi! De schilderijen zijn toepasbaar in elke tijdsperiode, maar zeker ook in een antiekwinkel, een shabby scene, een herenkamer, herfstscene of nochalant tegen een muur. Door de prachtige kleuren zijn de toepassingsmogelijkheden erg groot.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-125 D

Schotland - Schilderijen & Gravures

Een kit om "schilderijen & gravures" mee te maken. Er zijn op maat laser gesneden onderdelen, waardoor u kunt kiezen om de schilderijen zo te laten of in te lijsten. Door de prachtige kleuren zijn de toepassingsmogelijkheden erg groot.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-307

Industrieel Raam

Inhoud kit: lasergesneden delen voor het raam, perspex. Afm: 142,5 x 90 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
1000-490

Shutters (ongeverfd)

Afm: 144 mm x 37 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-306

Stalraam

Inhoud kit: lasergesneden delen voor het raam, perspex. Afm: 122,5 x 70 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
1000-493

Shutters (ongeverfd)

Afm: 120 mm x 32 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-314

Industrieel Spiegel Raam

Inhoud kit: lasergesneden delen voor het raam, spiegel. Afm: 142,5 x 90 mm.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-305

Raam

Een laser gesneden kit om een raam met 6 ruitjes te maken. Inhoud kit: lasergesneden delen voor het raam, Vivakglas. Afm: 100 x 70 mm.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-304

Boogdeuren ter decoratie

Een lasergesneden kit voor het maken van prachtige boogdeuren. Beide zijden zijn te gebruiken. Inclusief kunststof glas. Er is zelfs een sleutelgaatje. Het is aan u de keuze of u de boogdeuren in zijn geheel gebruikt of door de midden zaagt. Afm: 173 mm breed x 200 mm hoog x 5 mm totale dikte. 
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-86

Kit Vintage 1

Vind u het ook zo moeilijk om mooie ronde of ovalen dozen te maken? Welnu, dat is nu voorbij! Deze kit is inclusief gelaserde onderdelen. Hierdoor kunt u prachtig gevormde "oude" dozen maken van bekende Franse Modehuizen, een Engelse Pruikenmaker en een Engelse Heren Hoedenmaker! Deze dozen kunnen niet geopend worden. Er is ook een platte doos van een Franse zijdelintontwerper (compleet met 2 bijpassende zijdelintrolletjes, excl. lint), 2 platte dozen van verschillende Franse Modehuizen, een wat hogere doos van een Engelse Schoenmaker (deze dozen kunnen geopend worden), een ovalen lage doos van een Frans Parfumhuis, 2 "oude" borduurwerken , een afbeelding van een Engelse Lijstenmaker en 2 afbeeldingen van oude gravures. Dit is een kit waar u werkelijk alle kanten mee op kan met bijzonder veel toepassingsmogelijkheden.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-673

Kit no 73: Vintage Cadeau Papier Kit

Maar liefst 14 velletjes miniatuur vintage cadeaupapier, allen in op elkaar afgestemde kleuren en dessins (past o.a. perfect bij Kit 200, 201, 202, maar ook bij veel van de naaiaccessoires). U kunt ze op een toonbank leggen, om een papierhouder heen rollen, cadeautje mee in pakken en /of papierrolletjes maken. Zoveel mogelijkheden, laat uw fantasie gaan en combineer deze geweldig mooie kit met de bijpassende andere kits voor een op elkaar afgestemd geheel. Meerdere foto's te zien door op de foto te klikken.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-87

Kit Vintage Pastel

Deze kit is inclusief gelaserde onderdelen. Hierdoor kunt u prachtig gevormde "oude" dozen maken in mooie pastel tinten (deze dozen kunnen niet geopend worden).  De kit bevat 6 ronde dozen in 3 verschillende afmetingen en 4 ovalen dozen in 3 verschillende afmetingen.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-39 S

"Oude houten" schoenenmal 1

Resin. Een miniatuur reproductie van oude houten schoenenmal. Geweldig om mee te decoreren! U ontvangt een ongeverfde miniatuur schoenenmal die u in elke kleur kunt verven die u wenst.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-40 S

"Vintage houten" kinderschoenenmal 1

Resin. Een miniatuur reproductie van een oude houten kinderschoenenmal. Geweldig om mee te decoreren, zoals bijvoorbeeld op een stapeltje opgevouwen lakens of boven op boeken of onder een glazen stolp! U ontvangt een ongeverfde miniatuur schoenmal die u in elke kleur kunt verven die u wenst.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-41 S

"Vintage houten" kinderschoenenmal 2

Resin. Een miniatuur reproductie van een oude houten kinderschoenenmal Geweldig om mee te decoreren, zoals bijvoorbeeld op een stapeltje opgevouwen lakens of boven op boeken of onder een glazen stolp! U ontvangt een ongeverfde miniatuur schoenmal die u in elke kleur kunt verven die u wenst.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-124 D

Set van 8 Zakjes

Inhoud kit: 8 zakjes met prachtige Franse afbeeldingen. En is het Pasen? Dan draait u de zakjes gewoon om en heeft u 8 Paaszakjes! Een multifunctionele kit! Incl. 10 lasergesneden vintage wasknijpers.