2

Meubels

Zelfmaak meubeltjes bij Artofmini.com in de schaal 1:12

Alle meubeltjes kunt u verven in de door u gewenste kleuren. Zo past het zeker in uw interieur.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-862

Serie Emily: Grote Kast

Een precisie laser gesneden kit. Deze kast in vintage stijl is een echt pareltje. Het ziet eruit als een waardevolle schuurvondst die gedurende vele decennia zijn karakter heeft gekregen. Er is veel fantasie en aandacht gegeven aan elk detail in het ontwerp. Twee ruime lades met een charmante voorkant is de kers op de taart. Past geweldig in elke winkel,  woonkamer, eetkamer of salon Afm: 17,6 cm breed x 4 cm diep x 19,6 cm hoog
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-863

Serie Emily: Hoge voorraad Kast

Een precisie laser gesneden kit. Deze kast in vintage stijl is een echt pareltje. Het ziet eruit als een waardevolle schuurvondst die gedurende vele decennia zijn karakter heeft gekregen. Er is veel fantasie en aandacht gegeven aan elk detail in het ontwerp. Twee ruime lades met een charmante voorkant is de kers op de taart. Past geweldig in elke winkel,  woonkamer, eetkamer of salon Afm: 11 cm breed x 4 cm diep x 19,6 cm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-864

Serie Emily: Smalle hoge voorraad Kast

Een precisie laser gesneden kit. Deze kast in vintage stijl is een echt pareltje. Het ziet eruit als een waardevolle schuurvondst die gedurende vele decennia zijn karakter heeft gekregen. Er is veel fantasie en aandacht gegeven aan elk detail in het ontwerp. Twee ruime lades met een charmante voorkant is de kers op de taart. Past geweldig in elke winkel,  woonkamer, eetkamer of salon Afm: 9 cm breed x 4 cm diep x 19,6 cm hoog
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-870

Kloostertafel

De kit bevat onbehandelde houten lasergesneden onderdelen. Er hangt absoluut een vleugje shabby chic in de lucht, maar toch is de kloostertafel tevens tijdloos. De tafel past in elk miniatuur interieur zal in elke kamer het middelpunt van de belangstelling zijn! Afm: L: 19,8 cm x B: 9 cm x H: 7 cm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-449

Klassieke Schildersezel

Een miniatuur replica kit van een klassieke schildersezel. Eenvoudig aan te passen naar de grootte van het doek. Afm: 185 mm hoog x 50 mm breed x 40 mm diep
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-446

Vintage Buffetkast

Bent u op zoek naar een buitengewoon meubelstuk met een heel bijzondere charme? Dan is deze vintage buffetkast precies wat u zoekt! Breng een vleugje vintage flair rechtstreeks naar uw miniatuurhuis met deze kast. Er is voldoende ruimte om kleine spullen op te slaan of om in te decoreren.  De buffetkast is een blikvanger. Dit meubel heeft zijn eigen karakter en kan worden gecombineerd met verschillende meubelstukken. Of u nu kiest voor een mix van modern, antiek of shabby-chic meubilair: het past overal!     Hoogte 78mm x Breedte 255mm x Diepte 40mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-443 M

Schommelbank

Een bijzonder eenvoudig te maken kit van een schommelbank. Afm: 85x75x80mm (LxBxH)
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-444 M

Schommelstoel

Een bijzonder eenvoudig te maken kit van een schommelstoel. Afm: 75x43x90mm (LxBxH)
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-445 M

Rond (Bijzet) Tafeltje

Een eenvoudig te maken laser gesneden kit van een sierlijk klein tafeltje. Afm: tafelblad: 54 diameter, totale hoogte: 51 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-427

Rustieke Tafel

Een laser gesneden kit om een fantastische grote tafel te maken, waarvan op het bovenblad al "planken" zijn gelaserd. Door met een scherp voorwerp over de groeven te gaan, wordt deze steeds dieper. U kunt deze tafel als keukentafel gebruiken, maar ook als grote side table of als buitentafel. Kortom: mogelijkheden te over. Afm: 180 mm lengte  x 80 mm breedte x 75 mm hoogte
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-433

Toogkast

Een bijzondere, grote toogkast met heel veel mogelijkheden (denk aan een restaurant, keuken, winkel, badkamer, enfin, overal kan deze kast een plaatsje vinden). Het leuke van deze kast is, dat hij er heel erg ingewikkeld uitziet, maar, door onze nieuwe technieken is het niet heel erg moeilijk om deze kast te maken! Er zit een hele duidelijke stap-voor-stap fotohandleiding bij en de werkbeschrijving is in het Nederlands, Duits en Engels. De kit is inclusief de handgrepen en spiegel. Alle deurtjes kunnen open en dicht (zonder gebruik te maken van scharnieren!). De lamp (niet inbegrepen bij de kit) die u op de foto's ziet, is speciaal ontworpen door Ray Storey voor deze kast. Mocht u ervoor kiezen om ook een lamp in de toogkast te willen, dan kunt u deze lamp bij Ray bestellen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om geen verlichting in de kast te maken. De afmetingen van de kast zijn: 26 cm breed x 4 cm diep x 22 cm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-442

Side Table

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-435

Side Table

Een kit om een schitterende sidetable (lindehout) met elegante poten te maken. Aan de voorkant heeft de tafel mooie ronde hoeken. Afm: 160 mm lang x 75 mm hoog x 48 mm diep. Nederlandse, Engelse en Duitse beschrijving, compleet met stap-voor-stap foto's.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-434

Franse Side table

Wederom een aanvulling op de Franse Kasteel Serie: een sidetable. Een eenvoudig te maken kit, in slechts 5 stappen is deze kit al klaar!  Instructies in het Nederlands, Engels en Duits, compleet met stap-voor-stap foto's. Afm: 115 mm breed x 35 mm diep x 62 mm hoog. Op de foto's van de bloemenwinkel, kunt u zien dat wij 1 tafel binnen hebben gezet en op exact dezelfde plaats 1 tafel buiten. Hierdoor wordt een bijzonder effect verkregen.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-422

Grote Kerst Kast

Een lasergesneden kit voor het maken van een schitterende kast met 6 lades en graphics op de voorkant, zijkanten en lades. Duidelijke Nederlandstalige beschrijving met stap-voor-stap foto's. Een eenvoudige kit om te maken met een geweldig resultaat! Afm: 20,5 cm breed, 22,8 cm hoog en 4 cm diep.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-408

Kinderbed Kit

Een kit voor het maken van een spijltjes bed. De bodem is verstelbaar: bruikbaar voor een baby of een peuter / kleuter. Heldere graphics, makkelijk te volgen instructies in het Nederlands, compleet met stap-voor-stap foto's. Meedere foto's. Klik op deze link voor de foto's van de kinderkamer.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-409

Commode Kit

Een kit voor het maken van een prachtige commode. De 5 lades kunnen open. De knopjes zijn van kwalitatief hoogwaardig metaal. Heldere graphics. Duidelijke bouwbeschrijving in het Nederlands met stap-voor-stap foto's. Meerdere foto's. Klik op deze link voor de foto's van de kinderkamer.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-410

Kledingkast Kit

Een kit voor gevorderden. Een kledingkast met 2 brede lades die geopend kunnen worden. De knopjes en scharnieren zijn van hoogwaardig metaal. Bij deze kit kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten graphics voor de deuren (bij de foto's van de kinderkamer kunt u de andere graphics zien). Duidelijke werkbeschrijving in het Nederlands met stap-voor-stap foto's. Meer foto's te zien. Klik op deze link voor de foto's van de kinderkamer.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-415

Kinder Bankje Kit

Een laser gesneden kit voor het maken van een bijzonder vormgegeven kinderbankje. De twee laatjes kunnen open.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-419

Frans Bureau Kit

Een eenvoudig te maken, lasergesneden kit voor het maken van een Frans bureau met een bijzondere vormgeving. Afmetingen: 95 mm breed, 120 mm hoog, 60 mm diep. Nederlandse stap-voor-stap werkbeschrijving met duidelijke foto's.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-404 M

Wiegje Kit

Een laser gesneden kit voor het maken van een bijzonder wiegje. Eenvoudig te volgen beschrijving, compleet met stap-voor-stap foto's. Meerdere foto's te zien. Alle andere accessoires te zien op de foto's zijn niet inbegrepen bij de kit.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-418

Franse Kasteel Serie: Dressoir Kit

Een aanvulling op de Franse Kasteel Serie: een lasergesneden kit om een charmant dressoir te maken. Eenvoudig te volgen instructies met stap-voor-stap foto's. Nederlandse werkbeschrijving. Het bijzondere van deze kit is dat er geen scharnieren meer gebruikt worden maar de deurtjes toch makkelijk te openen en te sluiten zijn. Door de pen-gat verbinding (die overigens niet te zien is) zet u deze kit zonder al teveel moeite in elkaar. Afm: 97 mm hoog x 42 mm diep x 120 mm breed.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-414

Krukje met opstap Kit

Een eenvoudig te maken, lasergesneden, kit met duidelijke Nederlandse werkbeschrijving. Afm: 30 x 35 x 40 mm hoog.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-413

Krukje

Een lasergesneden kit voor het maken van een bankje / krukje. Geweldig om mee te decoreren, of om gewoon als voetenbankje te gebruiken, of als opstapje, of…ach er zijn zoveel toepassingen te bedenken. Een eenvoudig te maken kit met Nederlandse werkbeschrijving. Alle accessoires, zoals op de foto's getoond, zijn niet inbegrepen. Hoogte: 20 mm, Breedte: 45 mm, diepte: 22mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-416

Buffetkastje (Open)

Een makkelijk te maken, laser gesneden kit voor het maken van een open buffetkastje met een geweldige uitstraling. Uiteraard kunt u dit open kastje elke toepassing geven die u wenst. De "planken" in de achterwand zijn reeds gelaserd. Afm: 110 mm hoog, 40 mm diep, 74 mm breed. Nederlandse werkbeschrijving.
Alle accessoires te zien op de foto, zijn niet inbegrepen in deze kit.