artofmini.com-poppenhuis-hat-hoed-victorian-victoriaans-poppenhuis-miniature-miniatuur-doll-dolls-house-puppenhaus-maison-de-poupee

Hoedendozen

 

 

Ook in de schaal 1:12 is een hoed het waard om in een hoedendoos bewaard te worden. Artofmini.com heeft ook hier een ruim assortiment.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1033

Hoedendozen, set van 4

Een kit om 4 schitterende hoedendozen in de Art Nouveau stijl te maken. Door de speciale hoogwaardige druktechniek die wij toepassen, hebben de doosjes een helder dessin en rijke, diepe kleuren. Er zijn vier verschillende doosjes in deze kit in twee maten. De doosjes kunnen geopend worden.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-81

Kit no 207: Mademoiselle D. Loisel Ronde Hoedendoos.

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Inhoud kit: delen om de hoedendoos te maken, koord, tissue, 2 metalen versieringen voor het afwerken van de uiteinden van het koord en 2 echte Black Diamond Swarovski kristallen. Afm: 30mm diameter en 19 mm hoog. Nederlandse werkbeschrijving. 
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-83

Ballet Hoedendoos Rond Kit

Een kit voor het maken van een ronde hoedendoos in prachtige kleuren. De doos hoeft uiteraard niet persé als hoedendoos te dienen, maar denkt u ook eens aan het opbergen van de tutu of andere balletbenodigdheden. Inhoud kit: Vel om de hoedendoos van te maken, koord en een mauve kleur zijdenlint.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-707 H

Kit no 7: Hoedendoos Kit "Ma Petite"

Kit voor het maken van een 8-kantige hoedendoos met zuivere, haarscherpe graphics, incl. tissue en lint (kleur kan varieren). Meerdere foto's.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-708 H

Kit no 8: Hoedendoos Kit " Noel"

Kit voor het maken van een ronde hoedendoos met haarscherpe graphics, incl. tissue, zijdelint en beschrijving. Meerdere foto's.