artofmini.com-poppenhuis-hat-hoed-victorian-victoriaans-poppenhuis-miniature-miniatuur-doll-dolls-house-puppenhaus-maison-de-poupee

Hoedendozen

 

 

Ook in de schaal 1:12 is een hoed het waard om in een hoedendoos bewaard te worden. Artofmini.com heeft ook hier een ruim assortiment.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-81

Kit no 207: Mademoiselle D. Loisel Ronde Hoedendoos.

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Inhoud kit: delen om de hoedendoos te maken, koord, tissue, 2 metalen versieringen voor het afwerken van de uiteinden van het koord en 2 echte Black Diamond Swarovski kristallen. Afm: 30mm diameter en 19 mm hoog. Nederlandse werkbeschrijving. 
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-83

Ballet Hoedendoos Rond Kit

Een kit voor het maken van een ronde hoedendoos in prachtige kleuren. De doos hoeft uiteraard niet persé als hoedendoos te dienen, maar denkt u ook eens aan het opbergen van de tutu of andere balletbenodigdheden. Inhoud kit: Vel om de hoedendoos van te maken, koord en een mauve kleur zijdenlint.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-707 H

Kit no 7: Hoedendoos Kit "Ma Petite"

Kit voor het maken van een 8-kantige hoedendoos met zuivere, haarscherpe graphics, incl. tissue en lint (kleur kan varieren). Meerdere foto's.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-708 H

Kit no 8: Hoedendoos Kit " Noel"

Kit voor het maken van een ronde hoedendoos met haarscherpe graphics, incl. tissue, zijdelint en beschrijving. Meerdere foto's.