kmcb2402-artofmini.com-chrysnbon-poppenhuis-kit-bastelset-puppenhaus-dollshouse-chair-stoel

Wash

De wash is speciaal ontwikkeld om over de geverfde miniaturen aan te brengen. Door de speciale samenstelling, zorgt het ervoor dat bij het drogingsproces, de donkere tinten in de reliefs / uitsparingen uitvloeien. zodoende krijgt u een natuurlijke schaduwwerking. 

Eenmaal aangebracht en opgedroogd, geven zij uw miniaturen een zeer effectieve, matte schaduw (met name in de verdiepte gedeeltes). U zult versteld staan van het effect!

De wash is niet giftig, is op waterbasis en is speciaal ontwikkeld voor gebruik op kunststof, metaal en resin miniaturen. Inhoud pot: 12 ml.

!
AOM
Levertijd:3-10 dagen
MAT2409

Sepia 2409

Deze Wash heeft een bruine (sepia) kleur. Geweldig om de, reeds geverfde, miniaturen een verouderde aanblik te geven. De Wash is te verdunnen met water om zodoende de intensie van het verouderen te beïnvloeden. Nadat de Wash is opgedroogd, kunt u de hoger gelegen gedeeltes (in de verdiepte gedeeltes is de Wash immers gevloeid) extra accentueren door met een drybrush met de oorspronkelijke verf of een iets lichtere verf, er nogmaals overheen te gaan.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
MAT2415

Earthshade 2415

Deze Wash heeft een donkerbruine (modderige) kleur. Geweldig om de, reeds geverfde, miniaturen een verouderde aanblik te geven. De Wash is te verdunnen met water om zodoende de intensie van het verouderen te beïnvloeden. Nadat de Wash is opgedroogd, kunt u de hoger gelegen gedeeltes (in de verdiepte gedeeltes is de Wash immers gevloeid) extra accentueren door met een drybrush met de oorspronkelijke verf of een iets lichtere verf, er nogmaals overheen te gaan. Op de foto's in de slide show, is te zien dat u de Wash niet alleen op kleine geverfde miniaturen kunt gebruiken, maar ook op grote vlakken (simpelweg insmeren met Wash en direct afwrijven met een schone droge doek).
AOM
Levertijd:3-10 dagen
MAT2414

Nulnoil 2414

Deze Wash heeft een zeer donkerbruine / zwarte olie-achtige kleur. Geweldig om de, reeds geverfde, miniaturen een verouderde aanblik te geven. De Wash is te verdunnen met water om zodoende de intensie van het verouderen te beïnvloeden. Nadat de Wash is opgedroogd, kunt u de hoger gelegen gedeeltes (in de verdiepte gedeeltes is de Wash immers gevloeid) extra accentueren door met een drybrush met de oorspronkelijke verf of een iets lichtere verf, er nogmaals overheen te gaan.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
MAT2706

Oxyde 2706

Deze emulsie veroorzaakt een verweerd patina effect op koper en brons, dat in de putjes / verdiepingen / reliefs van een miniatuur zijn weg vindt. Natuurlijk, moet u eerst de miniaturen koper of brons schilderen en vervolgens behandelen met oxide wash. U zult verbluft staan van het resultaat.