Boeken kits

Boeken... ongemerkt verzamel je er steeds meer van en verdienen het om gezien te worden. Om het verzamelen te vereenvoudigen heeft Artofmini.com deze als een soort bibliotheek bij elkaar gebracht. 

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1034

Art Nouveau Boeken

Een kit om maar liefst 15 boeken te maken. De kaften zijn van een dermate hoge printkwaliteit, dat elk boek een sieraad is ongeacht waar u deze ook zult neerleggen of zetten.  Zij zijn makkelijk te maken met de precisie laser gesneden op maat gemaakte, houten onderdelen. Nederlandse handleiding. De boeken kunnen niet geopend worden.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-74

Oude Duitse kinderboeken

Een kit om maar liefst 24 kleine boekjes te maken. De boekjes kunnen niet open. Zij zijn makkelijk te maken met de precisie laser gesneden op maat gemaakte, houten onderdelen. Nederlandse handleiding.

Levertijd:3-10 dagen
1000-84

Franse boeken en brieven

Een kit om 19 "boeken" in verschillende groottes met prachtige pastelkleurige omslagen te maken. De kit omvat tevens romantische foto's briefkaarten, brieven, rekeningen, menukaarten enz. Genoeg om een heel bureau geweldig mee te vullen. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-665

Beatrix Potter Set 1

Een kit om maar liefst 20 kleine boekjes te maken, geinspireerd op Beatrix Potter. De boekjes kunnen niet open. Afm. boekje: 20  x 12 x 3 mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-108

Set van 6 Scrap Boeken Kit

Een kit om 6 prachtige scrap boeken te maken. Fantastisch scherpe graphics, 8 pagina's vol met scraps, 6 boek omslagen in verschillende dessins, Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving. Een eenvoudig te maken kit. Afm boek: 25 x 18mm
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-323

Franse Boeken ter Decoratie

Tja boeken om mee te decoreren kan men nooit genoeg hebben. Denk aan boeken tesamen gebonden met een lint, boeken onder een stolp of een stapel boeken met enkele bloemen erop. Overal kan je leuke hoekjes maken met boeken. Deze kit omvat maar liefst 30 boeken in verschillende maten, om mee te decoreren. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-322

Roze Franse Boeken ter Decoratie

Bijna (maar niet helemaal) dezelfde kit als hierboven beschreven. Voor in een shabby scene zijn deze boeken uitermate geschikt. Door de prachtige roze kleurnuances, wordt een prachtig, warm (shabby) effect verkregen. Tja boeken om mee te decoreren kan men nooit genoeg hebben. Deze kit omvat maar liefst 30 boeken in verschillende maten, om mee te decoreren. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Levertijd:3-10 dagen
1000-139

Kit B11 Kinder-en Baby Boeken Kit

Een kit om 23 oude baby- en kinderboeken te maken. De boekjes zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout te vouwen. De boekjes kunnen niet geopend worden. Met Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-140

Oude Dagboeken Kit

Een kit om 20 oude dagboeken te maken. Compleet met (leesbare) inhoud. Boekjes om te decoreren kan men eenvoudig weg niet genoeg hebben. Laat ze slingeren op een bureau, berg ze op in een kast, laat ze lezen door de bewoners, kortom u kunt ze werkelijk overal gebruiken. Eenvoudig te maken. Met Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-333

Victoriaanse Kookboek Kit

Een kit voor het maken van een Victoriaans kookboek te maken. Eenvoudig te maken kit, compleet met Nederlandse, Engelse en Duitse beschrijving met foto's.