Thuis is waar je bed staat.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1053

Elegant Eenpersoonsbed

Dit bed verspreidt een mooie mix van landelijke charme en stijlvolle elegantie in een slaapkamer.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1016

Klassiek Eenpersoonsbed

De miniatuur bewoners van uw poppenhuis gaan maar al te graag op de uitnodiging in en laten zich verleiden tot zoete dromen. Dit bed verspreidt een mooie mix van landelijke charme en stijlvolle elegantie in een slaapkamer.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1054

Klassiek Tweepersoonsbed

Droomt u van een chique miniatuur slaapkamer waarin een gezellige sfeer hangt? Maak dan vandaag nog uw droom waar - met een bed als dit. Dit bed is met veel aandacht voor detail vervaardigd en is een klassieker. Het pronkstuk is het imposant hoge, sierlijk gebogen hoofdeinde. Een ander bijzonder kenmerk van dit bed is dat het op verschillende manieren te combineren is en perfect harmonieert met elke stijl.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1055

Nostalgisch Eenpersoonsbed

Een kit om een mooi bed te maken. Het bed is in een elegante stijl en is bijna majestueus van uiterlijk. Dit droombed past perfect bij een landhuisstijl,  een klassieke stijl of bij een Franse stijl.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1056

Nostalgisch Tweepersoonsbed

Een eenvoudige kit om een klassiek tweepersoonsbed te maken. De prachtige  details geven het imposante tweepersoonsbed een bijna aristocratische uitstraling. De hoogwaardige afwerking en de klassieke stijl maken van het tweepersoonsbed een sieraad voor elke miniatuur slaapkamer.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1084

Bosrijk Bed

Droom maar lekker weg in dit sprookjesachtige bosbed. Konijntjes houden de wacht en muisjes kijken nieuwsgierig, en eekhoorntjes knibbelen zachtjes aan de zorgvuldig bewaarde nootjes. Dit is een eenvoudig te maken kit van een eenpersoonsbed die u naar eigen inzicht kunt decoreren met bosfiguurtjes. U hoeft natuurlijk niet alle figuurtjes aan / op het bed te plakken. U kunt er ook voor kiezen sommige op een kastje te bevestigen, aan de muur of op een plank. In totaal zijn er 8 precisie laser gesneden onderdelen meegeleverd bij dit bed. En een ovaal delicaat frame waarachter u een graphic van een eekhoorntje kunt plakken. De graphics van de diertjes dient u voorzichtig uit te knippen en op de meegeleverde gelaserde houten vormen te lijmen. . Het is aan u hoe u de bijgeleverde figuurtjes gaat gebruiken.


Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1029

Pieter Konijn Kinderbed

Een droom van een miniatuur konijnenbed! Een konijn met grote flaporen houdt de wacht en zorgt ervoor dat ook de miniatuur kindertjes een goede nachtrust hebben :). Aan u de taak om het mooi op te maken. De lasergesneden kit is eenvoudig in elkaar te zetten. Afm: 12,5 cm lang x 6,3 cm breed.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1051

Eénpersoons Art Nouveau Bed

Een eenvoudig te maken kit voor het maken van een schitterend vormgegeven Jugendstil éénpersoons bed. Ook in andere tijdsperiodes te gebruiken. Afm: 75 mm breed x 164 mm lang

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1052

Tweepersoons Art Nouveau Bed

Een eenvoudig te maken kit voor het maken van een schitterend vormgegeven Jugendstil tweepersoons bed. Ook in andere tijdsperiodes te gebruiken. Afm: 124 mm breed x 164 mm lang

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1030

Victoriaans Spijlen bed Eénpersoons

Een eenvoudig te maken laser gesneden kit van een éénpersoons victoriaans spijlen bed. Het hoofdeinde is iets hoger dan het voeteneinde. Het is aan u om het bed een bepaalde kleur te geven. In bijvoorbeeld een witte teint kan dit bed perfect in een shabby chique scene passen. Afm: 165 mm lang x 77 mm breed x 77 mm hoog (voorzijde )
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
1000-1031

Victoriaans Spijlen bed Tweepersoons

Een eenvoudig te maken laser gesneden kit van een tweepersoons victoriaans spijlen bed. Het hoofdeinde is iets hoger dan het voeteneinde. Het is aan u om het bed een bepaalde kleur te geven.  Afm: 167 mm lang x 120 mm breed x 77 mm hoog (voorzijde)