Luxury Line Artofmini.com

Deze betoverende collectie brengt extra sfeer in huis. Dit is een uitstekende manier om een tafel, vensterbank, vitrine of plank te versieren. Deze charmante sets zijn ideaal om  cadeau te geven.

Liefhebbers van decoratieve items met vintage charme zullen dol op deze uitgebreide luxe miniatuur kits.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BBZR

Kit uit de luxe AOM Serie: Ballet Bubbel (zalm - roze)

Een schitterende complete kit die tot de verbeelding spreekt. Een stijlvolle achtergrond, een industriele shabby sidetable met daaronder mooie dekens en gedrapeerde stof geven dit geheel op een eenvoudige wijze een gracieuze aanblik. De koffer gevuld met ballet pointe is op zich al een eye-catcher. Maar liefst 8 ballet pointe behoren tot deze kofferkit. Daarbij is er nog een iets kleinere maat schoentjes aanwezig in de kit. De kleine mannequin met balletjurk is natuurlijk het pronkstuk. De beschrijving in de kit voor de jurk is duidelijk door de stap-voor-stap foto's. Al met al tijdrovend om deze complete kit te maken. Eenmaal af heeft u een prachtig, sfeervol geheel die elke plaats een luxe uitstraling geeft.  Ook deze kit kan onder een glazen dome geplaatst worden, om de scene stof vrij te houden. Heeft u ook interesse in een dome, neemt u dan even contact met ons op.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
BBip

Kit uit de luxe AOM Serie: Ballet Bubbel (ivoor - paars)

Een schitterende complete kit die tot de verbeelding spreekt. Een stijlvolle achtergrond, een industriele shabby side-table met daaronder mooie dekens en gedrapeerde stof geven dit geheel op een eenvoudige wijze een gracieuze aanblik. De koffer gevuld met ballet pointe is op zich al een eye-catcher. Maar liefst 8 ballet pointe behoren tot deze kofferkit. Daarbij is er nog een iets kleinere maat schoentjes aanwezig in de kit. De kleine mannequin met balletjurk is natuurlijk het pronkstuk. De beschrijving in de kit voor de jurk is duidelijk door de stap-voor-stap foto's. Al met al tijdrovend om deze complete kit te maken. Eenmaal af heeft u een prachtig, sfeervol geheel die elke plaats een luxe uitstraling geeft.  Ook deze kit kan onder een glazen dome geplaatst worden, om de scene stof vrij te houden. Heeft u ook interesse in een dome, neemt u dan even contact met ons op.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
Spec East

Speciale Paas Kit

Deze betoverende collectie miniaturen brengt een romantische Paassfeer in huis. Dit is een uitstekende manier om de paastafel, vitrine of plank te versieren. Deze charmante set is ook ideaal om  cadeau te geven. Liefhebbers van decoratieve items met vintage charme zullen dol op deze uitgebreide miniatuur kit. De kit omvat alles wat u ziet op de foto. De krans is al gemaakt, nu alleen nog de eieren verven en erop plakken. De kleine witte plantjes met piepkleine witte bloemetjes, zijn ook al klaar. De kleine konijntjes moeten nog geverfd worden. De kippen die in het pakket zitten zijn, bruin; ik heb ze wit geverfd (vond ik mooier hierbij). Zoals gezegd: alles wat u ziet op de foto, is in de kit aanwezig. Laat uw eigen fantasie gaan of maak de scene zoals deze afgebeeld is. het is aan u wat u het mooist vindt. Deze set is voordeliger in vergelijking met wanneer u alles los zou moeten kopen.
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
ComplChSc

Een Vintage Kerst scene

Een kit voor het maken van de complete scene, zoals u deze op de eerste foto kunt zien.  Breng sfeer met een feestelijke accessoires zoals deze complete kerst scene. Hierdoor ontstaat een authentieke vintagelook die romantiek en warmte in huis brengt. Het past in vele stijlen (elegant, landhuisstijl, vintage look, klassiek, etc). Kortom een charmant geheel dat prachtig kan pronken op een kastje, tafeltje, plank of vensterbank. De handgemaakte rozen zijn een onderdeel van deze kit. Geen zorgen dat u deze nog moet maken, DAT is al gebeurd, ze zijn al gemaakt voor u.  Kortom alles wat u nodig heeft om deze scene te maken is aanwezig in deze kit. De sneeuw echter wat op de kleine bosscene gaat, is niet in de kit inbegrepen. Het geheel past perfect onder een ovale glazen dome. Deze staat echter niet op de website vermeld. De glazen dome is voor een speciale prijs verkrijgbaar in combinatie met deze luxe kit. Heeft u interesse in deze glas dome, laat u ons dit dan even weten.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
St.Ch.Sc.

Een Stijlvolle Kerst scene

Een kit voor het maken van de complete scene, zoals u deze op de eerste foto kunt zien. Wanneer het buiten steeds oncomfortabeler wordt en het daglicht steeds vroeger in de duisternis overgaat, groeit in ons het verlangen naar warmte en geborgenheid die alleen een knus huis kan bieden. Een miniatuur of een echt huis, waarin naast mooie meubeltjes ook geselecteerde accessoires zoals dit bijzondere stijlvolle kersttafereel hun charme kunnen uitstralen. De mooie grote krans is al gemaakt voor u. U hoeft slechts de kleine kerstornamentjes te verven en op de krans te plakken. Mooie kwaliteits stoffen zijn ook onderdeel van deze kit. Het is aan u hoe u deze wilt verwerken. De kerstdozen onder de tafel zijn al voorgesneden. Het is nu nog alleen een kwestie van vouwen en plakken. Dit is een schitterende uitgebreide kit, waarmee u uw kerstsfeer in huis kunt verhogen in combinatie met onze gezamelijke miniatuurhobby. Kortom alles wat u nodig heeft om deze scene te maken, is aanwezig in deze kit. De twee grote elanden, die u op foto 2  en op de foto met de glazen dome kunt zien, zijn apart (Rendier) verkrijgbaar. Door deze grote decoratie stukken achter uw dome  of scene te zetten, maakt u het geheel nog aantrekkelijker. Het ligt eraan of u hiervoor ruimte heeft of niet. Op de foto's staat de scene is de scene opgebouwd op een basis van een glazen ovale dome. Deze basis is geen onderdeel van de kit, het is een onderdeel van de complete glazen dome welke voor een speciale prijs verkrijgbaar is in combinatie met deze luxe kit. Heeft u interesse in deze glas dome, laat u ons dit dan even weten

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
Mannequin scene

Chateau-waardige mannequin scene

Een kit voor het maken van de complete scene, zoals u deze op de eerste foto kunt zien. Franse chic wat inspireert. Deze prachtige stijl kan worden samengevat in drie woorden: klassiek, vrouwelijk en vintage. Het kant, de mannequins, en de decoratie zorgen voor de zachte en vrouwelijke uitstraling. De handgemaakte rozen zorgen voor de romantische elementen. De kleine mannequin, heeft een Franse bruidskroon rond de hals, die versierd is met delicate kleine bloemetjes. Laat u betoveren door de nostalgische flair van deze stijlvolle mannequin scene. In de kit zijn duidelijke beschrijvingen bijgevoegd, zoals bijvoorbeeld hoe het antieke kant te draperen op de tafel of het maken van de rozenbol onder de glazen dome en hoe de bijgeleverde stof om 2 mannequins oud te maken. De handgemaakte rozen zijn een onderdeel van deze kit. Geen zorgen dat u deze nog moet maken, DAT is al gebeurd, ze zijn al gemaakt voor u.  Kortom alles wat u nodig heeft om deze scene te maken en vooral hoe, is aanwezig in deze kit. Uiteraard ook het ovale vloergedeelte en de achtergrond zijn een onderdeel van deze luxe kit. Het geheel past perfect onder een ovale glazen dome. Deze staat echter niet op de website vermeld. De glazen dome is voor een speciale prijs verkrijgbaar in combinatie met deze luxe kit. Heeft u interesse in deze glas dome, laat u ons dit dan even weten.