Beelden & Sculpturen

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
3000-18

Beeld van een slapend Engeltje

Resin. Let op: U ontvangt een ongeverfd exemplaar. Het is aan u om het engeltje een kleur te geven. Wij hebben gekozen voor grijs resin, omdat deze zich goed laat verven met acrylverf. Het is net alsof het engeltje echt slaapt en je het zachte zuchten van de ademhaling kan horen. Het beeldje is buitengewoon goed gedetailleerd. De bal is glad en zonder beschadigingen. Hoogte: 30 mm.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
3000-17

Beeld van een Engeltje met Vogel

Resin. Let op: U ontvangt een ongeverfd exemplaar. Het is aan u om het engeltje een kleur te geven. Wij hebben gekozen voor grijs resin, omdat deze zich goed laat verven met acrylverf. Het engeltje is bijzonder gedetailleerd: het mooie gezichtje, kijkend naar het piepkleine vogeltje op de arm, de appel in de andere hand, de lendedoek rond het middel, het is gewoonweg fantastisch mooi. De bal is glad en zonder beschadigingen. Hoogte: 36 mm.

Levertijd:3-10 dagen
3000-16

Beeld van een Engeltje met een Fluit

Resin. Let op: U ontvangt een ongeverfd exemplaar. Het is aan u om het engeltje een kleur te geven. Wij hebben gekozen voor grijze resin, omdat deze zich goed laat verven met acrylverf. Het engeltje is bijzonder gedetailleerd: de vingertjes rondom de fluit, de kleine knieschijfjes, teentjes en de vleugels, ze zijn ronduit verbluffend mooi. De bal is glad en zonder beschadigingen. Hoogte: 37 mm.

Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
3000-15

Beeld van een zittend Engeltje

Resin. Let op: U ontvangt een ongeverfd exemplaar. Het is aan u om het engeltje een kleur te geven. Wij hebben gekozen voor grijs resin, omdat deze zich goed laat verven met acrylverf. Het engeltje is bijzonder gedetailleerd. Elk teentje en vingertje is zichtbaar. Heel goed zichtbaar zelfs. De bal is glad en zonder beschadigingen. Hoogte: 38 mm.