spec207-2-artofmini.com-kast-cabinet-schrank-miniature-miniatuur-miniatur-puppen-haus-stube-doll-dolls-house

Voorwaarden

 

Algemene verkoopvoorwaarden Artofmini.com

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen

Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden (lees deze) en gaan wij ervan uit dat u het aangegeven product wenst te ontvangen. U krijgt een mail van ons ter bevestiging met daarin het bestelnummer, een ordernummer, het totale aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) en de betalingsmogelijkheden.

 

Annuleren bestelling

Wettelijk gezien heeft u 14 dagen de tijd om op uw bestelling terug te komen. Uw bestelling wordt uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling aan u verzonden. Wanneer bij annulering het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na ontvangst, schadevrij en in de originele verpakking, krijgt u de netto aankoopkosten teruggestort op de door u aangegeven bankrekening of PayPal rekening.

 

Betalingsvoorwaarden en verzending

Betaling geschiedt altijd vooraf per bank, I-Deal of PayPal. Vermeld bij betaling altijd het bestelnummer of ordernummer. In de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt, vind u alle gegevens om het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) aan ons over te maken. Wanneer na 7 dagen geen betaling van u is ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd . Wenst u de producten alsnog te ontvangen, neem dan contact met ons op. contact@artofmini.com  Houdt u er rekening mee dat het artikel van uw keuze inmiddels verkocht kan zijn.

 

Verzendkosten.

Verzendingen (op eigen risico) worden verzorgd door de Deutsche Post. De goederen versturen wij standaard, tenzij u anders (aangetekend) wenst. Wij hanteren de geldende tarieven van de Deutsche Post www.deutschepost.de De verzendkosten worden één op één doorberekend.

 

Verzending Europa en Internationaal

Europese en Internationale verzendingen geschieden volgens de regels van het desbetreffende land

en volgens geldende tarieven. Zie voor overzicht tabblad verzendkosten.

 

Verantwoordelijkheid

Wij gaan ervan uit dat u de eigenaar bent van het aangeschafte product zodra de betaling hiervan is afgerond. Artofmini.com zal uw product met zorg behandelen, verpakken en overdragen aan de Deutsche Post. Verzending van uw bestelling is, zoals beschreven, op eigen risico. U kunt aangeven uw producten aangetekend te laten verzenden (let op meerkosten € 2,50) om dit risico in te perken. Wanneer u hier over niets aangeeft, gaat de verzending als standaardverzending op de post. Artofmini.com kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies dan wel schade tijdens het transport en/of verzending.

 

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van Artofmini.com een  e-mailbevestiging waarin wordt aangegeven wanneer uw bestelling wordt of is overgedragen aan Deutsche Post. Dit zal doorgaans binnen 8 werkdagen het geval zijn. Bij uitzondering (feestdagen e.d.) kan hier noodgedwongen van afgeweken worden. In voorkomende gevallen wordt u hierover per mail ingelicht. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op. info@artofmini.com

 

Garantie en Aansprakelijkheid

U kunt 3 dagen na aankoop uw bestelling annuleren of wijzigen. Mocht u niet tevreden zijn over het product, dan kunt u deze binnen 14 dagen na aankoop op eigen kosten retourneren.

Na een correcte ontvangst krijgt u de netto kosten van het product retour. Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er, naar alle redelijkheid, alles aan doen om tot een oplossing te komen.

Controleer uw bestelling direct na ontvangst en laat ons, wanneer er klachten zijn, direct weten waar deze uit bestaan. Buiten de termijn van 3 dagen kunnen wij niet meer in gaan op uw melding.

 

Aanvaarding voorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden. Bij de laatste stap van uw bestelling wordt u gevraagd dit te bevestigen door voor akkoord aan te vinken.

 

Betrouwbaarheid

Artofmini.com staat onder nummer 2210298393 ingeschreven bij de Handwerkskammer Ost Friesland in Duitsland . Artofmini.com houdt graag contact met haar klanten, besteedt zorg aan uw bestelling en de verzending daarvan. Neemt u voor vragen of opmerkingen a.u.b. contact met ons op. contact@artofmini.com

 

Voorraad van producten

De door Artofmini.com op de website aangeboden producten zijn veelal op voorraad. Helaas kan het voorkomen dat tijdens de opslag een artikel beschadigt raakt. Wanneer dit het geval is, krijgt u de melding dat het artikel niet verkocht kan worden. Beschadigde artikelen worden nooit verkocht of verzonden.